European Partnerships in Horizon Europe

When

June 16, 2023    
1:00 pm - 2:00 pm

June 16th at 13:00
Virtual event

Discussion is mainly in Finnish but if necessary discussion can be in English as well.

Osana Horisontti Eurooppa -ohjelmaa on jo käynnissä kymmeniä eurooppalaisia kumppanuusohjelmia (European partnerships) ja lisää on paraikaa valmisteilla. Ne ovat monivuotisia temaattisia kokonaisuuksia, joiden kautta kanavoidaan miljardeja euroja tutkimukseen ja innovointiin sekä Horisontti Euroopasta että kansallista rahoitusta yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Kumppanuusohjelmat tuovat yhteen eri toimijoita ja rahoittajia, tarjoavat yhteistyötä, kumppaneita ja rahoitusta tutkimukseen ja innovointiin.

Mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Millaisia kumppanuusohjelmia on nyt käynnissä, entä mitä tiedetään tulevista? Millaisia mahdollisuuksia kumppanuusohjelmat voivat tarjota suomalaisille? Kuka ja miten voi niihin osallistua?

Tervetuloa keskustelemaan Horisontti Euroopan kumppanuusohjelmista ja samalla pohtimaan yhdessä, miten voimme jatkossa hyödyntää kumppanuuksia Suomessa paremmin ja aktiivisemmin. Paikalla ovat kumppanuusohjelmissa ja niiden valmistelussa mukana olevien ministeriöiden, Suomen Akatemian ja Business Finlandin sekä muiden toimijoiden edustajia.

Lisätietoja ja rekisteröityminen viimeistään 11. 6. 2023